strada@cartfest
6 septembrie, 2016
muzică-dans@cartfest
9 septembrie, 2016

teatru-film@cartfest

Secțiunea de teatru și film de la C’art Fest înseamnă 8 evenimente remarcabile de teatru și film în 3 locații distincte din Cristian. Nume mari ale teatrului din România se află pe afișul festivalului: Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, Lia Bugnar, Maria Obretin, Marius Manole, Marian Râlea, Ioana Crăciunescu, Florin Coșuleț și mulți alții.

Piese precum „Noi 4”, „Absolut!” și „Sunt un orb” vă așteaptă să vă bucurați de artă și cultură, totul fiind cu intrare liberă.

Pe 19, de la ora 20.00, „Noi 4” de Lia Bugnar, spectacol ce are loc la Sala de Cultură Cristian și unde toate personajele sunt principale. Actorii Lia Bugnar, Maria Obrețin, Ilinca Manolache și Marius Manole interpretează tragi-comicul superficialului, totul în regia Dorinei Chiriac și pe muzica Adei Milea.

Pe 20 septembrie, de la ora 20.00 începe „Absolut!”, o piesă după „Ivan Turbincă” de Ion Creangă ce îl are în distribuție pe Marcel Iureș, în regia lui Alexandru Dabija. Pe 22, de la ora 18.00 avem „Povestea soldatului” la clădirea fostului Cinematograf Cristian, iar de la 21.00 va avea loc proiecția filmului „Doar cu buletinul la Paris”, cu un rol excepțional și înduioșător făcut de Mircea Diaconu.

Pe 23, de la ora 12.00, 13.00 și 14.00 sunt așteptați și copiii la un atelier de teatru de păpuși susținut de Adrian Iuga, actor al Teatrului Arlechino, la Sala de Cultură Cristian. În aceeași zi, de la ora 20.00, recitalul „Sunt un orb” al lui Horațiu Mălăele va aduce în prim-plan iubirea în multitudinea ei de forme, în poezie și proză.

Pe 24, de la ora 19.00 avem „Faust”, cu scenariul și regia semnate de Silviu Purcărete, iar de la 20.00 vedem „Ferma”, după „Ferma animalelor” de Orwell, adusă de trupa Auăleu: Christine Cizmaș, Ionuț Codrea, Ionuț Pîrvulescu, Cari Tibor, Andrei Racolța, Cristian Popescu și Ovidiu Mihaiță.

Vă așteptăm!

2 Comments

  1. Iulia spune:

    Puteti va rog sa imi spuneti care va fi locatia pentru Faust?
    Stiu ca in Sibiu se tine intr-o fosta hala industriala, va fi la fel in Cristian?

    • C'Art Fest spune:

      Spectacolul „Faust” face parte din C’Art Fest în urma unui parteneriat care presupune deplasarea la Fabrica de Cultură Sibiu. Deplasarea se va face cu un autocar pus la dispoziție de C’Art Fest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *