teatru-film@cartfest
8 septembrie, 2016
carte@cartfest
10 septembrie, 2016

muzică-dans@cartfest

Secțiunea de muzică și dans de la C’art Fest înseamnă 4 concerte pentru toate gusturile și un spectacol de dans extraordinar. Felicia Filip aduce emoționantul spectacol „Noapte albastră”, iar alături îi vor fi artiști prieteni și o orchestră de tineri energici; fetele de la 4tune Quartet vor îmbina clasicul cu rebeliunea muzicii rock, iar în încheierea întregului festival ne vom bucura de un super-concert al celor de la Robin and the Backstabbers.

Startul se dă pe 18 septembrie, de la ora 20.00, în Piațeta Cristian. Soprana Felicia Filip va susține concertul „Noapte albastră”, iar alături îi vor fi tenorul Vlad Miriță și interpretul Gabriel Cotabiță, dar și dirijorul Daniel Jinga și orchestra MundiColour.

Pe 21 septembrie, de la ora 19.00, Oana Maria și Ștefan Botezatu, cunoscuți ca Poetrip, vin la Biserica Fortificată Evanghelică pentru un concert inedit ce îmbină poezia cu muzica.

De la ora 20.00, la Sala de Cultură Cristian avem „l’Om DadA”, un spectacol inspirat de textele lui Tristan Tzara și care îi are în distribuție pe Gigi Căciuleanu și Lari Giorgescu.

Pe 23 septembrie, de la ora 16.00, 4tune Quartet vine în Piațeta Cristian cu cover-uri ale unor piese rock, dar într-o sonoritate clasică. Roxana Curtgeafar, Corina Tofănel, Simona Gurău și Alexandra Enache sunt cele patru artiste ale Filarmonicii care vor aborda piese ale clasicilor rockului.

Pe 24, de la ora 18.00, Alexandra Fits și Gaudeamus Quartet al Filarmonicii Brașov vor susține un concert cu vibrații franțuzești în Piațeta Cristian.

În încheiere și tot în Piațetă, pe 25 septembrie, de la ora 22.00, Robin and the Backstabbers încheie festivalul în ritmuri rock de neegalat. Intrarea va fi liberă, la fel ca la toate celelalte evenimente ale festivalului, și se va putea face în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *