muzică-dans@cartfest
9 septembrie, 2016
C’Art Fest 2015: „viu, proaspăt și autentic”
13 septembrie, 2016

carte@cartfest

Secțiunea de carte de la C’Art Fest înseamnă interacțiunea publicului din Cristian cu 6 scriitori contemporani de succes care vin în localitatea brașoveană pentru discuții, conferințe, ateliere și lansări-eveniment. Cea mai îndrăgită autoare de lucrări din domeniul psihologiei, Aurora Liiceanu, va susține o conferință, iar scriitoarea americană Tara Skurtu va fi gazda unui atelier pentru cei care doresc să afle mici trucuri pentru a-și îmbunătăți scrisul; Ana Barton va avea o triplă lansare de carte, iar nume consacrate ca Nora Iuga vor fi acolo pentru întâlniri memorabile cu publicul. De asemenea, nu vor lipsi Ștefan Manasia și Adi Șchiop.

Ziua de 21 septembrie este plină de evenimente care vor pune cartea în prim-plan.

Astfel, startul este dat de Tara Skurtu, care de la ora 15.00 va propune exerciții de creative writing tuturor pasionaților de scris și celor care își doresc să își găsească o voce proprie, iar Biserica Fortificată Evanghelică din Cristian va asigura fundalul pe care participanții la atelier sunt invitați să își exprime și să își dezvolte creativitatea.

De la ora 16.00, tripla lansare de carte a nonconformistei Ana Barton va aduce publicului volumele „Prospect de femeie”, „Mamifer” și „Jurământ de rătăcire”.

De la ora 17.00 avem o ediție specială Dactăr Nicu’s Skyzoid Poets, unde invitați sunt Ștefan Manasia și Adi Șchiop, o întâlnire moderată de Tara Skurtu și Robert Elekeș care va avea loc, la fel ca tripla lansare a Anei Barton, la Biserica Fortificată Evanghelică.

De la ora 18.00, Nora Iuga va fi invitata lui Robert Elekeș și al Anei Barton, iar ultima acțiune din secțiunea de carte a festivalului va avea loc pe 25 septembrie, de la ora 17.00, când Aurora Liiceanu, cunoscută autoare și unul dintre cei mai mediatizați psihologi din România, va susține o conferință la Sala de Cultură Cristian, acolo unde sunt așteptați și cei care i-au citit cărțile, dar și cei care doresc să descopere un scriitor de o valoare uriașă și de o modestie impresionantă.

Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *