C’Art Fest 3. A șasea zi – dublu spectacol al lui Horațiu Mălăele și număr record de spectatori

C’Art Fest 3. A cincea zi – Florin Coșuleț, Laurențiu Damian, Șerban Marinescu, Mircea Diaconu
23 septembrie, 2016
C’Art Fest 3. A șaptea zi – Pisica Pătrată, Alexandra Fits, Trupa Auăleu și „Faust”
25 septembrie, 2016

C’Art Fest 3. A șasea zi – dublu spectacol al lui Horațiu Mălăele și număr record de spectatori

Vineri, 23.09.2016, s-a depășit numărul total al participanților de la ediția precedentă, acesta trecând deja de 4500 de persoane – spectatorii s-au bucurat de ateliere de bandă desenată cu Alexandru Ciubotariu, ateliere de teatru de păpuși cu Adrian Iuga, coveruri clasice ale unor piese rock cu 4Tune Quartet, spectacolul de pantomimă „Necuvinte” cu Adrian Nour și Compania Passe-Partout „Dan Puric” și recitalul „Sunt un orb” al lui Horațiu Mălăele, care a fost ținut de două ori în aceeași seară pentru a nu-i dezamăgi pe cei care nu au reușit să ocupe loc în sală la prima reprezentație.

De la ora 11.00, atelierul de bandă desenată pentru copii a fost ținut de ilustratorul Alexandru Ciubotariu, cunoscut drept Ciubi sau Pisica Pătrată (el este creator al acestui brand), care este și ambasador al festivalului pentru secțiunea de stradă. Copiii au învățat să de frâu liber imaginației și au desenat cu entuziasm sub îndrumarea ilustratorului.

De la 12.00, actorul Teatrului Arlechino, Adrian Iuga i-a îndemnat pe copii același lucru, să își încurajeze imaginația și spiritul creator, dar în același timp le-a oferit și mici ponturi și trucuri pentru a înțelege mai bine conceptul de teatru de păpuși.

De la 16.00, cele patru tinere artiste de la 4Tune Quartet au făcut ca Sala de Cultură din Cristian să răsune perfect armonios de acorduri rock, într-un ritm clasic, cu instrumente clasice. Acest tip de concert, inedit pentru festival și pentru public, a obținut minute de aplauze de la publicul care a recunoscut cu entuziasm piese de la Queen, AC/DC, Coldplay, Imagine Dragons.

De la 18.00, Compania Passe-Partout „Dan Puric” i-a adus pe scenă pe Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu și Vadim Rusu pentru spectacolul de pantomimă „Necuvinte”, un amalgam de trăiri și emoții, la fel ca-n viața de zi cu zi, punând accent pe: iubire, trădare, viață, banalitate, traumă, narcisism, ghinion, falsă modestie, speranță, exagerarea sinelui și a individului în raport cu lumea – micile întâmplări umane puțin semnificative la scară universală, dar esențiale pentru individ.

De la 20.00, inegalabilul Horațiu Mălăele a venit în fața privitorilor extrem de numeroși cu „Sunt un orb” – publicul a fost în centrul atenției, a făcut parte din spectacol, s-a regăsit în glumele actorului, s-a bucurat și s-a întristat în același timp, a ascultat cugetări, întâmplări, poezii.

De menționat este faptul că, imediat după terminarea ultimului spectacol, de la ora 21.00, Horațiu Mălăele a avut amabilitatea de a ține din nou spectacolul, asta pentru ca mulțimea rămasă în afara sălii să poată ocupa locurile ce i-au fost destinate, în fața unei personalități uriașe.

_q6a8248 _q6a8243 _q6a8290 img_0656 img_0823

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *