Posibilități de cazare în Cristian, Brașov

Iul 6, 2017 Noutăți

by Anca Zaharia

Puteți să luați parte fără griji la ediția a IV-a a C’Art Fest chiar dacă nu sunteți localnic sau brașovean, iar acest articol este menit să vă vină în ajutor prin prezentarea tuturor spațiilor din localitatea Cristian care au capacitatea de a caza oaspeți veniți, cu drag, entuziasm și sete de cultură, de oriunde din lume. Se poate obține cazare avantajoasă ca raport calitate-preț la unul dintre numeroasele puncte de găzduire a turiștilor, fie hoteluri sau pensiuni, toate aproape de munte, într-un cadru deseori rustic, bogat ornamentat și într-un mediu liniștit, după cum urmează: Vila Ambient, Conacul Ambient, Vila Jolie, Neustadt Villa, Pensiunea Stoian, Vila Old Cars, Vila Cristiani, Casa Codruța, Vila Nicolai, Casa Gross – toate poziționate central, cu facilități diversificate, alcătuind o ofertă cu adevărat bogată.

Vila Ambient – este un spațiu locativ de 5 stele ce a fost construit în urmă cu mai bine de 200 de ani, restaurată exemplar. Aceasta oferă clienților cazați aici, printre alte facilități, piscină interioară și cramă din piatră, saună și sală de jocuri, bucătărie rustică și grătar în curtea de sute de metri patrați. Situată chiar în centrul localității, Vila Ambient oferă vedere din camerele oaspeților direct spre Munții Bucegi.

Pensiunea Conacul Ambient are peste 10 camere dotate cu toate utilitățile pentru sejururi de 5 stele, cu teren de sport multi-funcțional, masă de snooker, tenis de masă, săli de conferințe, lounge comun, sală de jocuri, parcare privată, WiFi gratuit, spații pentru ciclism și echitație și disponibilitate pentru organizarea de drumeții.

Vila Jolie este situată foarte aproape de Gara Cristian; are 5 dormitoare, living-ul mare este comun, există saună, cadă cu hidromasaj, WiFi, grădină și terasă, bucătărie utilată și echipată complet. Accesul spre Poiana Brașov sau spre municipiul Brașov se face ușor și nu durează mai mult de 20 de minute de mers cu mașina pentru fiecare caz.

Neustadt Villa este o construcție încărcată de istorie, aceasta fiind ridicată înainte de 1900 și actual amenajată. Oferă clienților bar, grădină, spațiu special amenajat pentru grătar, acces gratuit la WiFi, situându-se la mică distanță față de gară și stația de autobuz. Proprietarii organizează rafting și drumeții pentru clienții cazați, însă numai la cerere.

Pensiunea Stoian îmbină în mod plăcut rusticul cu modernul și utilul, dar mai ales cu partea relaxantă: aici există un spațiu amenajat pentru distracția în aer liber ce include grătar, într-o curte spațioasă, însorită și luminoasă. Camerele sunt în număr de 6, iar clienții sunt întâmpinați cu parcare și WiFi gratuite.

Vila Nicolai poate caza până la 8 adulți; oferă diverse facilități și gratuități, are WiFi, living cu televizor, camere cu balcon, terasă, dar și un superb foișor liniștit în curte. În plus, nu trebuie să vă faceți griji nici pentru locurile de parcare – sunt asigurate, iar gazdele vor face tot ce le stă în putință pentru a vă oferi o ședere perfectă.

Vila Cristiani oferă cazare și mic-dejun în cele 6 spații de cazare disponibile. Pe lângă facilitățile comune, gazele vă vor surprinde cu fax, jacuzzi în cameră, spălătorie, șemineu și paturi speciale pentru bebeluși, astfel încât să nu lăsați în urmă niciun membru al familiei.

Casa Codruța este o variantă facilă și rapidă de cazare, aflată la jumătatea distanței – și foarte aproape – de gara din Cristian, de Dealul Bisericucei, acolo unde începe festivalul, dar și de centrul comunei, zona în care se vor desfășura majoritatea evenimentelor. Casa poate caza un număr de până la 8 adulți.

Vila Old Cars iese în evidență în localitatea Cristian și chiar în împrejurimi, iar acest lucru se datorează colecției de mașini clasice, acestea fiind cele care dau o notă unică, de epocă, vilei, încadrând totul cu eleganță; colecția de automobile clasice vine ca o completare a stilului modern, lejer, relaxat, potrivit unei vacanțe departe de inevitabila agitație a orașelor mari.

Casa Gross este o pensiune cu 5 camere de 3 stele ce oferă, la fel ca restul facilităților din Cristian ce sunt destinate turiștilor, parcare gratuită, la fel și WiFi. În plus, aici domnește stilul rustic, pereții fiind încărcați cu mici vestigii relevante din punct de vedere istoric și cultural pentru spațiul respectiv, cum ar fi plăcuțe de la 1893, cu numele lui Michael Groβ, hărți vechi ale așezării Cristian, așa cum apare ea în anumite documente descoperite de către istorici sau chiar simple articole de epocă menite să ornamenteze pereții pensiunii.

Așadar, orice turist ce își propune nu doar să tranziteze Cristianul, ci să și rămână aici pe întreaga durată a festivalului C’Art Fest, 9-16 iulie 2017, pentru a explora fără grabă împrejurimile, pentru a se bucura de obiectivele turistice și pentru a nu rata niciun eveniment din cadrul festivalului, găsește în localitate o ofertă bogată și variată de hoteluri, vile, pensiuni, toate adaptate cerințelor unui turist modern, însă fără a face rabat la aerul istoric inevitabil în Cristian.

Pentru a lua legătura cu pensiunile care vă plac, pentru rezervări și întrebări suplimentare, pentru numere de telefon și alte detalii, vă rugăm să contactați direct gazele, pe baza informațiilor de aici și aici.

add a new comment

Conatct