• Am venit cu câteva zile înainte de spectacolele mele tocmai pentru a gusta din plin din acest festival.
  Îmi place foarte mult, oamenii sunt foarte calzi, foarte binevoitori și e o energie extraordinară.
 • Sunt onorat să fiu aici, localitatea este copleșitoare, nu mă așteptam să fie de o asemenea eleganță, e ca un muzeu.
  Sunt foarte, foarte fericit că am ajuns aici. Satisfacția mea cea mai mare e că, după ce am terminat numărul de step, copiii au țopăit toată seara pe plăcile de step și mi se pare că eu mi-am atins scopul dacă am lăsat ceva în urmă.
  Adrian Strâmtu
 • Știți ce vreau să vă spun? Să știți că n-am cântat niciodată în Cristian. Sunt pentru prima oară aici și zău dacă nu-mi place mult! Sunteți oameni de toată isprava și asta se vede foarte bine. M-am plimbat de dimineață pe aici, pe ulițe, și m-am mirat, mi-am zis: Nu cumva sunt la Regensburg și m-am rătăcit eu așa? M-am dus la pensiune – extraordinar, parcă eram pe străzile de la Munchen. Și mi-am zis: ori m-am rătăcit eu, ori oamenii de aici sunt de toată isprava. Vă felicit și, de câte ori voi avea ocazia, o să spun: am fost în Cristian și-acolo este o lume de toată dragostea.
  Aici, la dumneavoastră, am avut impresia că trăiți în cântec. Și acesta e cel mai frumos lucru de pe lume.
 • Am rămas așa, cum să spun... cu o impresie pe care nu pot să o exprim în cuvinte.
  Nu-mi vine să cred că am fost primit atât de călduros de publicul din Cristian, sper să mai vin și în alte dăți.
  Gheorghe Zamfir
 • Vreau să spun că aici a fost ceva special și minunat pentru că a fost public de teatru. Chiar n-a sunat niciun telefon, ceea ce e foarte rar în București. Bucureștiul trebuie să învețe de la ei. Spectatorii au avut o atenție extraordinară și mi se pare foarte important ce fac ei cu acest festival, e o minunăție. Îi doresc festivalului mulți ani de acum înainte. Am văzut și programul, care e de o mare calitate. Să sperăm că în seara asta sau în altă seară, cineva vine la teatru și se îndrăgostește de chestia asta – e ceva minunat!
  Face parte din educație și felicit autoritățile locale că sprijină festivalul!
 • Calitate, atmosferă, atitudine. Cam așa aș defini C'Art Fest 2017, fiind și prima ediție la care am participat. A avea rigoare artistică, discernământ cultural și bun gust este ceea ce face diferența între un eveniment și alt eveniment.
  Să creșteți frumos!
  Chris Simion
  Grivița 53
 • Am ajuns târziu ieri și primul lucru pe care l-am văzut a fost Gheorghe Zamfir, pe scenă. Primul impuls a fost să mă întreb: ce caută aici? Apoi mi-am dat seama că, dacă trecem peste clișee, Cristianul este una dintre cele mai frumoase localități pe care le-am văzut eu în România.
  A fost o poveste aseară.
  Andrei Negoiță
 • Publicul e inteligent și își face singur regia; poate că nu e obișnuit cu acest tip de spectacol, dar are informația și emoția necesare pentru a veni cu tine, iar generația tânără este foarte deschisă. E o bucurie și a fost o bucurie aseară.
  Mă simțeam binecuvântat să fiu aici, e minunat ce fac organizatorii.
 • Aflat la cîțiva kilometri de Brașov, Cristian are tot ce-i trebuie: oameni entuziaști, un public curios și o atmosferă prietenoasă. 
  E genul de festival la care, dacă ajungi, te gîndești că sînt zile și locuri în care să fii scriitor pare cea mai bună dintre îndeletnicirile posibile.
 • C'Art Fest este cea mai frumoasă surpriză a anului pentru mine. Conceptul, organizarea, artiștii și zâmbetul echipei te fac să crezi că ajungi în altă dimensiune. Mă bucur enorm să văd că arta de cea mai bună calitate poate fi pulsată și din mediul rural, nu doar din marile municipii ale țării.
  Felicitări tuturor celor implicați!
  Zoli Toth
  Zoli Toth Project