Ovidiu Lipan Țăndărică și Invitații

ovidiu-lipan

Conceptul de „explozie balcanică” a fost lansat pe scena mare a Sălii Palatului din București.

Data și ora: 22 iulie 2018, 20:00

Loc: Piațeta Cristian

Secțiune: Muzică

„The Balkanik Explosion” a fost primit atât de bine de public, încât, deși fusese anunțat pentru 90 de minute, programul s-a extins ad-hoc la trei ore, nimeni de pe scenă sau din sală neîndurându-se să plece. Repertoriul variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică: Tango Toledo, Balerina, Ave Maria, Margareta până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: Sârba lui Jenică, Hora Moldovenească, Sârba de la Cozmești, Ciocârlia, completat cu piese din repertoriul aromânesc.

Rona Hartner este actriță de film (32 la activ, cu 7 premii internaționale) sau teatru, model (pentru branduri franțuzești de succes), dansatoare, pictoriță, scenaristă, dar și compozitoare și interpretă a unor genuri muzicale foarte diferite (de la folclor la jazz și de la gospel la electro), Rona Hartner completează proiectul printr-o interpetare muzicală ce-i seamănă, sensibilă și exuberantă.

Proiectul multicultural se întregește cu piese aromănești redate de vocea deosebita a lui Stelu Enache, un artist foarte apreciat al genului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Publică

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.